Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Пробвах, гасне, но не веднага. А преди като забравя ръчната и потеглям от първа, колата се мъчеше да тръгва. Вече само стърже и това е. А това с оборотите го прави на първа, 4000-5000 оборота, а скоростта е 20 км/ч.
    Ориентирай се към смяна за да не надереш притискателния диск или огледалото.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ориентирай се към смяна за да не надереш притискателния диск или огледалото.
      Сменя се всичко, лагер, феродов, притискател, аз не бих рискувал с половинчати смени
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Нека още веднъж се върна към зеленото реле за мигачите - нямах си занимавка днес и свалих платката на неработещо реле от цокъла.От вътрешната страна ме очакваше красива картинка. А без това разглобяване всичко си изглеждаше наред, нямаше прекъснати пътечки и други поражения от антифриз, дори не се виждаха и следи от течове и намокряне на платката...
        Attached Files
        ...
        155 1,6 TS 16V `96
        166 2,4 JTD `99
        147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
          Нека още веднъж се върна към зеленото реле за мигачите - нямах си занимавка днес и свалих платката на неработещо реле от цокъла.От вътрешната страна ме очакваше красива картинка. А без това разглобяване всичко си изглеждаше наред, нямаше прекъснати пътечки и други поражения от антифриз, дори не се виждаха и следи от течове и намокряне на платката...
          Точно така беше и при мен. Най поразените участъци са под пластмасата на клемореда и той трябва да се свали за да се видят.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• От както застудя малко по трудно ми се свалят предните стъкла. Споделете с какво да намажа водачите за да се движат по - лесно.

Поздрави
            алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
            алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Моите преди една година със силиконов спрей - още се пързалят като нови

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Моите преди една година със силиконов спрей - още се пързалят като нови
                Кажи нещо марка, че така дали ще ме разберат в магазина и в какъв магазин да го търся.

Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                  Кажи нещо марка, че така дали ще ме разберат в магазина и в какъв магазин да го търся.

Поздрави
                  На Вюрт за пластмасови детайли пише

Comment

• Ей ...много як звук има тоя пет цилиндров 2.4 дизелак ....баси кефа ...

Comment

• Разглобяваш вратата ли за да пръскаш с тоя спрей?
                      А иначе да попитам огледалата - подргяването им има ли бушон?Лявото ми не работи.Преди като го отварях да правя отварянето и затварянето беше скъсан кабела и го направих.Сега дали пак не е станала същата поразия...?!
                      Алфа...всичко друго е компромис!
                      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                        Разглобяваш вратата ли за да пръскаш с тоя спрей?
                        А иначе да попитам огледалата - подргяването им има ли бушон?Лявото ми не работи.Преди като го отварях да правя отварянето и затварянето беше скъсан кабела и го направих.Сега дали пак не е станала същата поразия...?!
                        Нагревателите на двете огледала и този на задното стъкло са в един токов кръг на един предпазител. Ако само лявото огледало не нагрява, търси причината във веригата към него. Много вероятно е проблемът да е в буксата на вратата (окислени пинове).

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщение
                          Разглобяваш вратата ли за да пръскаш с тоя спрей?
                          Не я разглобявам, свалям стъклото и пръскам, спрея има една дълга сламка и с нея пръскам надолу

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            На Вюрт за пластмасови детайли пише

Мерси

Comment

• Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                              От както застудя малко по трудно ми се свалят предните стъкла. Споделете с какво да намажа водачите за да се движат по - лесно.

Поздрави
                              И при мен беше така преди 2 години зимата, напръсках ги хубаво с ВД40(понеже такова имах подръка) и досега си се свалят нормално.
                              Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

• Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
                                На дизела е отпред!Предполагам и твоето е така,направо ще ти се разкаже играта.Аз сменях вентилатор на парно без да точа фреона, и ти казвам гърч си е.Махат се чистачките,кората под тях и всичко друго е въображение как да го изкараш без последствия,а до радиатора не съм стигал.Предполагам трябва да разкачиш и кората зад двигателя за да ти се отвори пространство.
                                Днес смених прословутото радиаторче. Всичко което си описал е точно така плюс още толкова джаджи, че дано по -скоро забравя този кошмарен ден...А бях повече зрител отколкото помощник..
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X