Първоначално публикувано от Doomguy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОриентирай се към смяна за да не надереш притискателния диск или огледалото.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Нека още веднъж се върна към зеленото реле за мигачите - нямах си занимавка днес и свалих платката на неработещо реле от цокъла.От вътрешната страна ме очакваше красива картинка. А без това разглобяване всичко си изглеждаше наред, нямаше прекъснати пътечки и други поражения от антифриз, дори не се виждаха и следи от течове и намокряне на платката......
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеНека още веднъж се върна към зеленото реле за мигачите - нямах си занимавка днес и свалих платката на неработещо реле от цокъла.От вътрешната страна ме очакваше красива картинка. А без това разглобяване всичко си изглеждаше наред, нямаше прекъснати пътечки и други поражения от антифриз, дори не се виждаха и следи от течове и намокряне на платката...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоите преди една година със силиконов спрей - още се пързалят като нови
Поздравиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеКажи нещо марка, че така дали ще ме разберат в магазина и в какъв магазин да го търся.
ПоздравиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Разглобяваш вратата ли за да пръскаш с тоя спрей?
А иначе да попитам огледалата - подргяването им има ли бушон?Лявото ми не работи.Преди като го отварях да правя отварянето и затварянето беше скъсан кабела и го направих.Сега дали пак не е станала същата поразия...?!Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеРазглобяваш вратата ли за да пръскаш с тоя спрей?
А иначе да попитам огледалата - подргяването им има ли бушон?Лявото ми не работи.Преди като го отварях да правя отварянето и затварянето беше скъсан кабела и го направих.Сега дали пак не е станала същата поразия...?!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеРазглобяваш вратата ли за да пръскаш с тоя спрей?
А иначе да попитам огледалата - подргяването им има ли бушон?Лявото ми не работи.Преди като го отварях да правя отварянето и затварянето беше скъсан кабела и го направих.Сега дали пак не е станала същата поразия...?!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНа Вюрт за пластмасови детайли пише
Мерсиалфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщениеОт както застудя малко по трудно ми се свалят предните стъкла. Споделете с какво да намажа водачите за да се движат по - лесно.
ПоздравиAlfa Romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщениеНа дизела е отпред!Предполагам и твоето е така,направо ще ти се разкаже играта.Аз сменях вентилатор на парно без да точа фреона, и ти казвам гърч си е.Махат се чистачките,кората под тях и всичко друго е въображение как да го изкараш без последствия,а до радиатора не съм стигал.Предполагам трябва да разкачиш и кората зад двигателя за да ти се отвори пространство.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
Comment